Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 5 gousses d'ail
- 7 cives, coupées en tronçons
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux (3 cm)
- 400 g de rouelle de porc, coupée en morceaux (3 cm)
- le jus de 3 citrons verts
- 1 branche de thym frais
- 2 brins de persil frais
- 2 c. à soupe d'épices à colombo
- 1 c. à soupe de massalé
- 300 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'aubergine, coupée en morceaux (3 cm)
- 1 piment antillais frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 29.2 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mijoté de porc au paprika
40min
Poulet basquaise
50min
Curry de poulet du Mozambique
45min
Colombo de porc
1h 20min
Porc vindaloo
2h 30min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Axoa d'agneau
55min
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40min
Rougail crevette
50min
Poulet tandoori
45min
Rougail saucisse
50min
Sauté de porc au curry
1h