Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 5 gousses d'ail
- 7 cives, coupées en tronçons
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux (3 cm)
- 400 g de rouelle de porc, coupée en morceaux (3 cm)
- le jus de 3 citrons verts
- 1 branche de thym frais
- 2 brins de persil frais
- 2 c. à soupe d'épices à colombo
- 1 c. à soupe de massalé
- 300 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'aubergine, coupée en morceaux (3 cm)
- 1 piment antillais frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 29.2 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Axoa d'agneau
55min
Poulet rhum-coco
2 Std. 30 Min
Sauté de porc aigre-doux
1sa
Mijoté de porc au paprika
40min
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Sauté de porc à l'orange
1sa
Colombo de porc
1sa 20 dk
Sauté de veau Marengo
1sa 15 dk
Joues de porc aux épices
13h 40min
Osso-buco
1sa 20 dk
Rougail saucisse
50 dk
Sauté de porc au curry
1sa