Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g tomatoes, fresh, halved
- 50 g olive oil
- 1 tsp granulated sugar
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g shallots
- 50 g leeks, white part, cut in pieces
- 50 g bacon, unsmoked, cut in pieces (isteğe bağlı)
- 2 garlic cloves
-
150
g Arbroath smokie, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
veya 150 g smoked haddock, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm) - 20 g tomato purée
-
500
g fish stock
veya 500 g chicken stock - 25 g lemon juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 140 g double cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1150.8 kJ / 275 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 10.6 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 795.1 mg
Alternatif tarifler
Carrot and Coriander Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Creamy Pepper Soup
20min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min