Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g tomatoes, fresh, halved
- 50 g olive oil
- 1 tsp granulated sugar
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g shallots
- 50 g leeks, white part, cut in pieces
- 50 g bacon, unsmoked, cut in pieces (isteğe bağlı)
- 2 garlic cloves
-
150
g Arbroath smokie, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
veya 150 g smoked haddock, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm) - 20 g tomato purée
-
500
g fish stock
veya 500 g chicken stock - 25 g lemon juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 140 g double cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1150.8 kJ / 275 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 10.6 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 795.1 mg
Alternatif tarifler
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Seafood Stew with Rice
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Creamy tomato soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Fish Stew
45min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min