Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla, pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1981.2 kJ / 473.2 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 744.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeppole sarde
3 godz.
Pappardelle al sugo di agnello
55 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Zuppa di cozze
1hod.
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35 Min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Insalata di grano saraceno con fave, asparagi e uova (senza glutine) (Bimby Friend)
50min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Pastel de milho
1hod.