Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla, pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1981.2 kJ / 473.2 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 744.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amaretti sardi
45 min
Favata sarda
1h
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35 min.
Pabassinas di Mongongiori
1 godz. 30 min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Candele al cioccolato
4h 50min
Papassini sardi
8h 45min
Seadas
1h 5min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Pollo all'angolana con arachidi e polenta (Muamba de ginguba)
1 godz. 20 min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min