Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Oktopus, frisch oder aufgetaut, gereinigt
- 250 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (4 cm)
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Sellerie, in Stücken (2 cm)
- 60 g Weißwein
- 60 g Wasser
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 3 - 4 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (isteğe bağlı)
- 20 g Balsamico
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1564 kJ / 373 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min.
Shrimp Creole
40min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Pappardelle al Ragù
4hod.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1 Std. 30 Min
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1 Std.
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 Std. 10 Min
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1 Std. 20 Min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min