
Uyumlu sürümler
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- beurre fondu, pour les ramequins
- 60 g de sucre en poudre et un peu pour les ramequins
- 2 œufs jaunes et blancs séparés
- 375 g de fromage blanc nature préalablement égoutté dans un linge propre
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
25
g de fécule de maïs
veya 25 g de farine de riz - le jus d'un citron jaune
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 185 kcal / 775 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Yağ
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g