Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di cous cous precotto
- 1 scalogno a metà
- 40 g di pomodori secchi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 250 g di pisellini surgelati
- 320 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di Feta a cubetti
- 60 g di rucola
- 80 g di olive verdi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1853.5 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 601.2 mg
Alternatif tarifler
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4hod. 20min
Farro saltato con piselli e carote
45 Min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Cous cous invernale
45 Min
Farro alla nizzarda
40 Min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 Min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 min
Quinoa alla caprese
30 Min
Couscous vegetariano
30 Min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 godz. 5 min
Cous cous al pesto e melanzane
30 Min