Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 roter Chili, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander, frisch
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz
- 200 g rote Peperoni, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenpüree
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur-Wurzel, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry, gemahlen zum Würzen
- 700 g Tiefseecrevetten, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 8.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thai-Nudelsuppe
35min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2u. 5min
Ingwer-Chili-Dressing
5 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Avocado-Mayonnaise
15min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Grünes Poulet-Curry
55 Min
Crevettencurry
35min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h