Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, nach Geschmack
- 10 g Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst,
veya 40 g Zitronensaft, frisch gepresst - ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 300 g Wasser
- 500 g Riesencrevetten, roh, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Riesencrevetten mit Schale)
- Salz nach Geschmack
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
veya 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchelknolle, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnensprossen-Gurken-Salat
25min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 dk
Pennette mit Safran und Crevetten
30 dk
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2h
Crevetten Sweet and Sour
40min
Boeuf Bourguignon
2h
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Coq au vin
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Grünes Poulet-Curry
55 dk