Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 150 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Rüebli, geschält, in Stücken (3 cm)
- 260 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
- 30 g Butter
- 550 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 50 g Hörnli
- 200 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 100 g Jungspinat
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondue moitié-moitié
20min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Chili con Cervelat
1h
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Älpler Magronen
45 Min
Bündner Gerstensuppe
55 λεπτ.
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 λεπτ.
Aprikosenwähe
1ωρ. 10 λεπτ.
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1h
Lauchwähe mit Schinken
1h 45min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Spinatwähe
55 λεπτ.