Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 roter Peperoncino, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 15 g Sonnenblumenöl
- 50 g Sojasauce
- 20 g Akazienhonig
Kabeljau und Stampf
- 600 g Wasser
- 300 g Knollensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
- 4 Kabeljaufilets (Dorsch Royal), ohne Haut (je 150 g)
- 500 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken (1 cm)
- 30 g Kresse
- ¾ TL Salz
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 dk
Süsskartoffelstock
1sa
Kürbiscurry mit Poulet
45 dk
Forellen mit Gemüsereis
45 dk
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 dk
Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous
25min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1sa
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 dk
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 dk
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 dk
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min