Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weisswein
- 800 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
Cicorino rosso und Fleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Salz
- 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
Fertigstellung
- 30 g Butter
- Trüffel nach Belieben, gehobelt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2191.5 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 42.4 g
- Yağ
- 21.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1h
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3h
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Grünes Poulet-Curry
55min
Crevettencurry
35min