Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weisswein
- 800 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
Cicorino rosso und Fleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Salz
- 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
Fertigstellung
- 30 g Butter
- Trüffel nach Belieben, gehobelt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2191.5 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 42.4 g
- Yağ
- 21.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Risotto milanese
30min
Sauce béarnaise
20 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Sizilianischer Crevettensalat
40 Min
Crevetten süss-sauer
1hod. 15min
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5sa
Crevettencurry
35 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min