Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weisswein
- 800 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
Cicorino rosso und Fleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Salz
- 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
Fertigstellung
- 30 g Butter
- Trüffel nach Belieben, gehobelt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2191.5 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 42.4 g
- Yağ
- 21.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 Std.
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 Min
Coq au vin
2 Std.
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40 Min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 Std. 5 Min
Munder Safranrisotto
45 Min