Cihazlar ve Aksesuarlar
蘆筍炒磨菇
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片50 克
-
水30 克
-
蘆筍 切段300 克
-
蘑菇 對半切300 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.03 g
Kalori
288 kJ /
69 kcal
Yağ
2.935 g
Lif
3.058 g
Karbonhidrat
8.389 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan