紅酒燉牛肉

紅酒燉牛肉

3.3 9 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 15 克
  • 蘑菇 切塊
    100 克
  • 牛肋條 切塊(約4-5公分)
    400 克
  • 蒜頭 略拍扁
    5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 麵粉
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅酒
    150 克
  • 150 克
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 乾月桂葉
    1 片

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 416.4 mg
Protein 40.7 g
Kalori 2779.4 kJ / 664.9 kcal
Yağ 40.2 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 15.1 g
Karbonhidrat 30.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...