冬瓜薏仁紅棗雞湯

冬瓜薏仁紅棗雞湯

4.8 12 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 3sa
4 人份

Malzemeler

  • (含川燙和料理用)
    2000 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊
    2 支
  • 紅薏仁 泡水2小時,瀝乾
    60 克
  • 紅棗 略為沖洗
    25 克
  • 冬瓜 切塊(約3公分)
    200 克
  • 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 20 g
Kalori 1015 kJ / 243 kcal
Yağ 12 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 14 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...