Cihazlar ve Aksesuarlar
冬瓜薏仁紅棗雞湯
Hazırlık 5 dk
Toplam 3sa
4 人份
Malzemeler
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊2 支
-
紅薏仁 泡水2小時,瀝乾60 克
-
紅棗 略為沖洗25 克
-
冬瓜 切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20 g
Kalori
1015 kJ /
243 kcal
Yağ
12 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
三高族怎麼吃
10 Tarif
Tayvan
Tayvan