Cihazlar ve Aksesuarlar
野菇燒豆腐
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
洋蔥 切塊(約3公分)50 克
-
油10 克
-
新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)150 克
-
牛番茄 切大塊(約1.5公分)100 克
-
素蠔油20 克
-
水20 克
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)200 克
-
秋葵 去蒂頭,切斜段80 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
592.4 mg
Protein
12.8 g
Kalori
871.6 kJ /
208.3 kcal
Yağ
8.7 g
Lif
4.9 g
Doymuş Yağ
4265.4 g
Karbonhidrat
21.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan