Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'échalotes
- ½ gousse d'ail
- 20 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1600 g d'eau
- 3 - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 queues de langouste (selon la grosseur)
- 2 pincées de poivre sauvage, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3114.5 kJ / 748.5 kcal
- Protein
- 55.5 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 48.5 g
- Doymuş Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 952.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 Min
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1h 15 min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
Pressé de raie
14 Std.
Fumet de poisson
45min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Langouste au combava
55min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sauce américaine
55min
Sauce armoricaine
1h
Sauce mayonnaise
10 min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55min