Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Suppengrün, z.B. Sellerie, Möhre, Porree, in Stücken
- 30 g Öl
- 400 g Rote Bete, gekocht, gewürfelt (1 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- 1 Prise Nelkenpulver
- ¼ TL Honig
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 140 g Tomaten, geviertelt
- Obstessig nach Geschmack
- 6 EL Saure Sahne, cremig gerührt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 646 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Ucha - Fischsuppe
50min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min