Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Suppengrün, z.B. Sellerie, Möhre, Porree, in Stücken
- 30 g Öl
- 400 g Rote Bete, gekocht, gewürfelt (1 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- 1 Prise Nelkenpulver
- ¼ TL Honig
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 140 g Tomaten, geviertelt
- Obstessig nach Geschmack
- 6 EL Saure Sahne, cremig gerührt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 646 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 Std. 20 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Borschtsch
50min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Ucha - Fischsuppe
50min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4j 10 menit
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min