Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm)
- 300 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 140 g Tellerlinsen, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL gelbe Currypaste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1000 g Wasser
- 120 g geräucherte Gänsebrust, in dünnen Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 Min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Eintopf von Wintergemüsen
50 min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 Std. 30 Min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.
Dreierlei Linsensüppchen
50 min
Wirsingsuppe
35 Min
Rote Linsen-Kürbissuppe
35 Min