Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm)
- 300 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 140 g Tellerlinsen, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL gelbe Currypaste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1000 g Wasser
- 120 g geräucherte Gänsebrust, in dünnen Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45 Min
Grünkern-Gemüse-Eintopf
1 Std. 10 Min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Linsen-Kürbis-Eintopf
1h
Kartoffel-Kürbis-Ragout
50 min
Rote Linsen-Kürbissuppe
35min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1h 30min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1h