Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm)
- 300 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 140 g Tellerlinsen, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL gelbe Currypaste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1000 g Wasser
- 120 g geräucherte Gänsebrust, in dünnen Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 Std. 30 Min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Italienischer Linseneintopf
1 Std.
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.
Rote Linsen-Kürbissuppe
35min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min