Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
veya ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
veya 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
Staubzucker
5min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 Std. 45 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1 Std. 40 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Schnelle Kürbissuppe
25min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Reisfleisch
2 Std. 20 Min