Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Kalbfleisch (Schulter, Hals) oder Kalbsnuss
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 70 g Speckwürfel
- 10 g Öl
- 450 g Wasser
- 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt
- 1 EL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 125 g Sauerrahm, etwas mehr zur Dekoration
- 2 EL Maisstärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1019 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Boef Stroganoff
50min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Pappardelle al Ragù
4h
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min