Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 250 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
Le crémet (le jour même)
- 4 blancs d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
La compotée d'abricots
- 400 g d'abricots frais, coupés en deux
- 1 c. à soupe de miel
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
Le coulis de framboises
- 150 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 80 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 950.6 kJ / 226.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 25.2 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 Std. 40 Min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Pêche Melba
6h
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Crème renversée au café
2 godz.
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Coulis de fruits
10min
Mousse aux pommes
40min