Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise, grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre, coupé en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467 kJ / 593 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Risotto au vin rouge
45min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Porc barbecue et épis de maïs
40min
Bœuf aux cacahuètes
25 min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15 min