Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise, grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre, coupé en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467 kJ / 593 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Risotto au vin rouge
45 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 Min
Risotto à l'espagnole
30 Min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min