Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g Zwiebeln, 70 g halbiert, 100 g in feinen Streifen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 grüner Chili
-
3 ½
EL Ghee
veya 3 ½ EL Bratbutter - 1 TL Curry, gemahlen, mild
- ½ Zimtstange
- 1 TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 4 Kardamomkapseln
- 1 TL Senfkörner, braun
- 300 g Jungspinat, frisch
- 1 ½ TL Salz
- 250 g gelbe Linsen, getrocknet
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 650 g Gemüse-Bouillon
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 8 Stängel Koriander, frisch, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1630 kJ / 389 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsencurry
50 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Gewürzte marokkanische Linsensuppe
40 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Chana Masala
45 min
Misosuppe mit Gemüse
40 min
Koriander-Naan
1h 15min
Hummus
10min
Indisches Gemüsecurry
1 godz. 10 min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Linsendal
35min