Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
veya 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1260 kJ / 299 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35min
Asperges sauce mousseline
1h
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Ceviche de dorade
10min