Cihazlar ve Aksesuarlar
醋溜黑木耳
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 切條(約0.5公分)50 克
-
新鮮黑木耳 切條(約0.5公分)200 克
-
杏鮑菇 切條(約0.5公分)100 克
-
烏醋15 克
-
九層塔 切條(約0.5公分)20 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
212.5 mg
Protein
1.5 g
Kalori
261.6 kJ /
62.6 kcal
Yağ
2.7 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春季食療
8 Tarif
Tayvan
Tayvan