百香漬冬瓜

百香漬冬瓜

3.8 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 百香果 取果肉
    200 克
  • 150 克
  • 500 克
  • ¼ 茶匙
  • 冬瓜 去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)
    300 克
  • 冰水
    500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 143.5 mg
Protein 3.2 g
Kalori 1002.9 kJ / 239.9 kcal
Yağ 3.1 g
Lif 7.8 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 53.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...