Cihazlar ve Aksesuarlar
百香漬冬瓜
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
百香果 取果肉200 克
-
糖150 克
-
水500 克
-
鹽¼ 茶匙
-
冬瓜 去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)300 克
-
冰水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
143.5 mg
Protein
3.2 g
Kalori
1002.9 kJ /
239.9 kcal
Yağ
3.1 g
Lif
7.8 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
53.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
夏日開胃菜
8 Tarif
Tayvan
Tayvan