Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 20 克 油
- 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 75 克 乾魷魚 (約1隻),以清水泡發,切片
- 200 克 花枝 ,清洗去除內臟,切片
- 100 克 草蝦仁 ,開背去腸泥
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 魚露
- 110 克 小黃瓜 (約1根),切片
- 20 克 蔥 ,切段
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 569 kJ / 139 kcal
- Protein
- 20.483 g
- Karbonhidrat
- 7.775 g
- Yağ
- 3.085 g
- Lif
- 0.76 g