Cihazlar ve Aksesuarlar
沙茶青椒炒豆皮
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
青椒 切條(約1公分)100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(約1公分)60 克
-
炸豆包 以清水泡軟後切條(約1.5公分)60 克
-
蔥 只取蔥白,切段(約4公分)20 克
-
沙茶醬20 克
-
糖½ 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
米酒1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
4 g
Kalori
621.4 kJ /
148.6 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
1.7 g
Karbonhidrat
6.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan