豆豉鯛魚

豆豉鯛魚

4.2 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 15 克
  • 蔭豆豉
    15 克
    20 克 豆豉, (乾的),略微壓碎
  • ,切片
    15 克
  • 切段(約3公分)
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    1 枝
  • 米酒
    20 克
  • 醬油膏
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 紅鯛魚片 切大塊(約4-5公分)
    350 克
  • 新鮮九層塔 取葉
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 994.9 mg
Protein 34.6 g
Kalori 1323 kJ / 316.5 kcal
Yağ 15 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 67.2 g
Karbonhidrat 10.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...