豆豉鯛魚
TM5 TM6

豆豉鯛魚

4.0 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 15 克 油
  • 15 克 蔭豆豉
    veya 20 克 豆豉 (乾的),略微壓碎
  • 15 克 薑 ,切片
  • 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
  • 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切圈
  • 20 克 米酒
  • 15 克 醬油膏
  • ¼ 茶匙 糖
  • 350 克 紅鯛魚片 ,切大塊(約4-5公分)
  • 10 克 新鮮九層塔 ,取葉

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1323 kJ / 316.5 kcal
Protein
34.6 g
Karbonhidrat
10.6 g
Yağ
15 g
Doymuş Yağ
67.2 g
Lif
1.7 g
Sodyum
994.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler