刺瓜炒鮮菇

刺瓜炒鮮菇

2.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片(約0.5公分)
    40 克
  • 刺瓜 (大黃瓜),去皮去籽,切片(約1公分)
    400 克
  • 新鮮黑木耳 切片
    40 克
  • 新鮮香菇 切條(約0.5公分)
    100 克
  • 醬油膏
    20 克
  • ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 1.9 g
Kalori 332.5 kJ / 79.6 kcal
Yağ 3.9 g
Lif 3.3 g
Karbonhidrat 10.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...