Cihazlar ve Aksesuarlar
刺瓜炒鮮菇
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
米酒10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片(約0.5公分)40 克
-
刺瓜 (大黃瓜),去皮去籽,切片(約1公分)400 克
-
新鮮黑木耳 切片40 克
-
新鮮香菇 切條(約0.5公分)100 克
-
醬油膏20 克
-
糖¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1.9 g
Kalori
332.5 kJ /
79.6 kcal
Yağ
3.9 g
Lif
3.3 g
Karbonhidrat
10.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan