Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 50 g Kräuterbutter, kalt, in Stücken
- 500 g Spaghetti
- ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2871 kJ / 686 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Tintenfisch
40min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Muscheln in Weißweinsud
35min
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4hod. 30min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Sauerbraten mit Spätzle
53h