Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1400 g Wasser
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi, aus der Kühltheke
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2499 kJ / 598 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1 Std. 40 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min