Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, in Stücken (4 cm)
- 100 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Kurkuma
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, TK, halbiert
- 1 Dose Kichererbsen (400 g)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2190 kJ / 523 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 195.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1h
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 min
Lammragout
1h
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Lamm Rogan Josh
1 godz. 45 min
Orientalischer Lammeintopf
1 godz. 10 min
Slow Cooking Beef Madras
3h