Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, in Stücken (4 cm)
- 100 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Kurkuma
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, TK, halbiert
- 1 Dose Kichererbsen (400 g)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2190 kJ / 523 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 195.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.
Orientalischer Lammeintopf
1 godz. 10 min
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2 godz.
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 godz. 10 min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Slow Cooking Beef Madras
3h