Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Korianderkörner
- 8 Pfefferkörner, schwarz
- 1 ½ TL Salz
- 40 g Pistazien, gesalzen, geschält, geröstet
- 4 - 5 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 920 g Wasser
- 200 g Bulgur, grob
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Harissa-Paste
- 400 g Zucchini, in Stücken
- 12 Lammkoteletts (à 40 g)
- 150 g Geflügelfond
- 180 g Blutorangensaft, frisch gepresst
- 1 TL Speisestärke
- 1 EL Sojasauce
-
2
TL Blutorangenmarmelade, mit Kardamom, selbst gemacht (siehe Tipp)
veya 2 TL Orangenmarmelade - 3 Blutorangen, geschält, in Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2318 kJ / 553 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35 Min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1j
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1j
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10 min
Bouillabaisse
1j
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3sa
Cremige Garnelen-Suppe
45 Min
Andalusische Fischsuppe
50 menit
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min