Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- de l'huile pour graisser
- 2 - 4 feuilles de combava fraîches
- 100 g d'haricots verts frais, coupés
- 2 oignons de printemps
- 600 g de filet de poisson blanc, sans peau (cabillaud, vivaneau, perche), en morceaux (3-4 cm)
- 30 - 50 g de pâte de curry rouge thaï
- 60 g de crème de noix de coco
- 1 blanc d'oeuf
- ½ - 1 c. à café de sel
- 1000 g d'eau
- 1 piment rouge frais, finement émincé, pour la garniture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 840 kJ / 202 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3 godz. 45 min
Curry de légumes indien
50min
Sabayon classique
15min
Poulet au garam masala
50min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
Değerlendirme yok
Soupe mystère
45 min
Biscuits au beurre
50min
Sauce béarnaise
15min
Moussaka de lentilles
2h 20min
Chili de boeuf et feta au citron
45 min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50min
Raviolis vapeur au porc et au chou
1 godz. 35 min