
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de cabillaud (environ 150-200 g chacun)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge et 3 c. à soupe
- 4 brins de thym frais et un peu pour la finition
- 2 c. à café de zeste de citron, râpé et un peu pour la finition
- 2180 g d'eau
- 30 g de jus de citron et 1 c. à café pour la finition
- 30 g d'échalotes
- 200 g de betterave, crue en morceaux (2-3 cm)
- 240 g de riz risotto type carnaroli ou arborio
- 130 g de vin blanc sec
-
1
c. à café bombée de pâte de bouillon de légumes
veya ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) émietté - 1 - 2 tiges de citronnelle fraîche en rondelles (2 mm)
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 40 g de beurre en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 562.5 kcal / 2365.8 kJ
- Protein
- 42.3 g
- Yağ
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Lif
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Sodyum
- 1501.3 mg