Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)

Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)

4.7 628 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 Portionen

Malzemeler

Fleisch
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rumpsteak in Würfeln (2 cm), für 30 Minuten angefroren
    450 g
  • Sesamöl
    1 EL
  • dunkle Sojasauce
    1 EL
  • Weißweinessig
    2 TL
  • Speisestärke
    1 EL
  • Zucker
    2 TL
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise
Sauce
  • Knoblauchzehen
    2
  • Gochujang (koreanische Chilipaste) nach Geschmack
    30 - 40 g
  • Zucker
    1 ½ EL
  • Sesamöl
    1 ½ EL
  • Sesam
    1 EL
  • dunkle Sojasauce
    1 EL
  • Wasser
    1 EL
  • Weißweinessig
    ½ EL
Gemüse und Fertigstellung
  • Langkornreis, weiß
    350 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    1 TL
  • Möhren in Streifen (4 cm x 3 mm)
    200 g
  • Zucchini in Streifen (4 cm x 3 mm)
    200 g
  • Shimejipilze, frisch
    100 g
  • frische Mungobohnensprossen
    150 g
  • Öl zum Braten
  • Eier
    4
  • Sesamöl zum Beträufeln
  • dunkle Sojasauce zum Beträufeln
  • Nori-Blätter (isteğe bağlı) in Streifen
    2
  • Kimchi (isteğe bağlı) zum Servieren
    4 EL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 43 g
Kalori 3258 kJ / 775 kcal
Yağ 25 g
Karbonhidrat 92 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...