Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mariniertes Fleisch
- 550 - 600 g Sirloin-Steak, in dünnen Streifen (1 cm), gegen die Faser geschnitten
- 100 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 50 g Zwiebel, in dünnen Streifen (5 mm)
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm), dann der Länge nach halbiert
- 5 - 8 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 1 Kiwi, geschält, geviertelt
- 35 g Muscovado-Zucker
- 60 g dunkle Sojasauce
- 30 g Sesamöl
- 2 Prisen Pfeffer
Reis und Fertigstellung
- 300 g Langkornreis (parboiled)
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- Sesam zum Servieren
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Kimchi zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2654 kJ / 630 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2j 10 menit
Hähnchen Teriyaki
2j
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1j 20 menit
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2j
Spargelwok mit Schweinefilet
1 Std. 15 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10 min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1j
Orientalischer Lammeintopf
1h 10 min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1 Std. 15 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Slow Cooking Beef Madras
3sa