Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mariniertes Fleisch
- 550 - 600 g Sirloin-Steak, in dünnen Streifen (1 cm), gegen die Faser geschnitten
- 100 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 50 g Zwiebel, in dünnen Streifen (5 mm)
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm), dann der Länge nach halbiert
- 5 - 8 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 1 Kiwi, geschält, geviertelt
- 35 g Muscovado-Zucker
- 60 g dunkle Sojasauce
- 30 g Sesamöl
- 2 Prisen Pfeffer
Reis und Fertigstellung
- 300 g Langkornreis (parboiled)
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- Sesam zum Servieren
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Kimchi zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2654 kJ / 630 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken-Mushroom Balti
50 min
Koftas in Tahin-Sauce
50 min
Hähnchen Teriyaki
2h
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 min