Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
Semmelnocken:
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 100 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Wasser
- 100 g Mehl
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 30 g Speisestärke
Steinpilzragout:
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 500 g Steinpilze, frisch (ersatzweise Kräutersaitlinge oder Champignons), blättrig geschnitten
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 100 g Schmand
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2275 kJ / 543 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 11.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pilzsauce
35 Min
Erdäpfelsalat
55min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 Min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1h
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30 Min
Krautfleckerl
40 λεπτ.
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 λεπτ.
Bärlauch-Spaghetti
30 Min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Schwammerlantipasti
1h 10min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h