Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Senfdressing
- 15 g Zitronensaft
- 15 g Weißweinessig
- 100 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Estragonsenf
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Hendlsalat
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr für das Hendlfilet
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 400 g Blattsalat, gemischt
- 4 EL Kürbiskerne
- 2 Stängel Dille, frisch, gehackt
- 2 EL Kürbiskernöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2010 kJ / 481 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 946 mg
Alternatif tarifler
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Salat Nicoise
40min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Faschierte Laibchen
35min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1h
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Käferbohnensalat
35min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h