Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mariniertes Fleisch
- 80 g Möhre, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Stängel Staudensellerie (ca. 70 g), in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 350 g Rotwein
- 500 g Hirschfleisch, in Würfeln (3 cm)
Ragout
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 4 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Salz
- 30 g Tomatenmark
- 5 Wacholderbeeren
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 - 2 TL geriebene Orangenschale (isteğe bağlı)
- 250 g Rinderfond
- 35 g Wild-Preiselbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1539 kJ / 367 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Geschnetzeltes vom Schwein
40 min
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Rinderrouladen mit Zwiebel-Pflaumen-Füllung
2h 30min
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1 godz. 50 min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Wildragout
1h 15min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Rehragout
1h 15min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30min
Rindsrouladen
1h 30min