Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mariniertes Fleisch
- 80 g Möhre, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Stängel Staudensellerie (ca. 70 g), in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 350 g Rotwein
- 500 g Hirschfleisch, in Würfeln (3 cm)
Ragout
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 4 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Salz
- 30 g Tomatenmark
- 5 Wacholderbeeren
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 - 2 TL geriebene Orangenschale (isteğe bağlı)
- 250 g Rinderfond
- 35 g Wild-Preiselbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1539 kJ / 367 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Sommerliche Putenrouladen auf Zitronentagliatelle
1 Std. 20 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 Std. 30 Min
Wurzelfleisch
1h
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1sa 10 dk
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min
Rehragout
1h 15min