Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di asparagi verdi interi
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di bacon a fette
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1544.4 kJ / 368.9 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 30.9 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30 min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30 min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Torta di asparagi
1h 10 min
Quiche porri e prosciutto
1h 45 min
Rollè di radicchio
50 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Quiche di salmone e porri
1h 25 min
Torta salata zucchine e gamberi
45 min