Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (isteğe bağlı)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline tagliate ad anelli
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1430.2 kJ / 341.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di ceci con vongole
40 min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1sa
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1sa 30 dk
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Sformato di baccalà
3sa 30 dk
Choux al merluzzo
1sa 40 dk
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Vellutata di fagioli e cozze
1 godz. 5 min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1sa 45 dk
Insalata di mare in vasetto
50 min