Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Mazzancolle alle albicocche
30 Min
Tartare al salmone
1 Std.
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Blinis con salmone
1 Std.
Capesante gratinate
30 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min