鹽滷豆腐

鹽滷豆腐

3.6 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • 1200 克
  • 鹽滷 (液體,約10克)
    2 茶匙

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 17.8 g
Kalori 750.3 kJ / 179.5 kcal
Yağ 7.8 g
Lif 7.2 g
Karbonhidrat 16.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...