雞蛋豆腐

雞蛋豆腐

3.9 17 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    100 克
  • 1500 克
  • (約330-350克)
    6 顆
  • ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 27.6 g
Kalori 1215.9 kJ / 290.9 kcal
Yağ 17.1 g
Lif 3.6 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...