Cihazlar ve Aksesuarlar
雞蛋豆腐
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)100 克
-
水1500 克
-
蛋 (約330-350克)6 顆
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
27.6 g
Kalori
1215.9 kJ /
290.9 kcal
Yağ
17.1 g
Lif
3.6 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
豆陣來吃飯
10 Tarif
Tayvan
Tayvan