豆腐蒸魚片

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
3 人份

Malzemeler

  • 豆腐 切片,約 1 盒
    300 克
  • 帶皮鱸魚片 切片
    150 克
  • 斜切片,蔥白和蔥綠分開
    1 支
  • 500 克
  • 龜甲萬丸大豆本釀醬油
    15 - 20 克
  • 15 - 20 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 365.2 mg
Protein 18.3 g
Kalori 716.2 kJ / 171.2 kcal
Yağ 10.7 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 2.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...