Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 克 水
- 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,已吐沙
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
- 1 顆 檸檬 ,取汁備用
- 4 茶匙 魚露
- 2 大匙 泰式辣椒醬
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 黑麻油
- 25 克 新鮮香茅 ,取白色部分,切斜片
- 120 克 洋蔥 ,切絲(詳見要訣)
- 新鮮香菜葉 ,適量
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 439.1 kJ / 105 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 14.1 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 39.3 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 943.8 mg