Cihazlar ve Aksesuarlar
泰式涼拌文蛤
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 50 dk
3 人份
Malzemeler
-
水400 克
-
蟹 已吐沙300 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約2公分)10 克
-
檸檬 取汁備用1 顆
-
魚露4 茶匙
-
泰式辣椒醬2 大匙
-
糖2 茶匙
-
黑麻油1 茶匙
-
新鮮香茅 取白色部分,切斜片25 克
-
洋蔥 切絲(詳見要訣)120 克
-
新鮮香菜葉 適量
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
943.8 mg
Protein
9.1 g
Kalori
439.1 kJ /
105 kcal
Yağ
2.7 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
39.3 g
Karbonhidrat
14.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
夏日清爽大集合
13 Tarif
Tayvan
Tayvan