Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 紅蘿蔔
燒賣麵糰
- 50 克 水
- 180 克 麵粉 (中筋麵粉)
- 1 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
燒賣內餡
- 300 克 豬里肌肉 ,切塊(約3公分)
- 15 - 20 克 新鮮綜合菇類 (如:香菇、蘑菇)
- 5 - 10 克 老薑 ,切片 (isteğe bağlı)
- 270 克 草蝦仁 ,新鮮或冷凍
- 1 大匙 糖
- 2 大匙 白芝麻油 (30克,詳見要訣)
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 玉米粉
- 油 ,少許,刷油用
- 麵粉 ,少許,撒粉用
- 500 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 塊
- Kalori
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.2 g