豆腐菌菇漢堡肉

豆腐菌菇漢堡肉

4.9 19 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份

Malzemeler

  • 板豆腐
    200 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊
    300 克
  • 新鮮香菇 切塊(2公分)
    80 克
  • 蒜頭酥
    1 滿茶匙
  • (約30克)
    ½ 顆
  • 醬油膏
    35 克
  • 多備一些塗抹用
    20 克
  • 味噌
    2 大匙
蘿蔔泥
  • 白蘿蔔 去皮切塊(約3公分)
    200 克
  • 冷開水
    50 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 18.4 g
Kalori 1355 kJ / 324.2 kcal
Yağ 23.3 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 11.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...